Vantaa Cup ja Halloween Stara

3.11.2022

Joukkueet avasivat syksyn 2022 kisakauden Vantaalla!

Leonis- ja Minor-joukkueet matkasivat lauantaina 5.11. Vantaalle kilpailuihin ja Stara-tapahtumaan. Joukkueet saapuivat kilpailupaikalle yhteisellä kuljetuksella. Matkan aikana ehdittiin viimeistellä kisakampauksia ja viettää aikaa joukkuekavereiden kanssa. Kisapaikalle saavuttuaan, joukkueet ehtivät hetken aikaa olla kisapaikalla ja seurata kisoja ja ihailla hienoja suorituksia muilta joukkueilta.

Ensimmäisenä esiintymisvuorossa oli Leonis. Leonis-joukkue esiintyi Halloween Stara -tapahtumassa. Joukkueessa oli monia voimistelijoita, kenelle Stara-tapahtuma oli ensimmäinen laatuaan, joten kilpailureissu oli itsessään jännittävä kokemus. Suoritukseen valmistautuminen sujui kuitenkin hienosti keskittyen ja ohjelmassa onnistuttiin näyttämään harjoitellut asiat hienosti. Lisäksi voimistelijoiden kasvoilla oli leveät hymyt ja voimistelun riemu näkyi katsomoon asti.

Myöhemmin Vantaa Cup -tapahtumassa esiintyi Minor-joukkue. Suurin osa joukkuuen voimistelijoista, on jo kokenut kilpailuissa kävijä ja on jo osannut useaan kilpailu- tai Stara-tapahtumaan. Kilpaluun valmistautumisessa näkyi jo tietty rutiini ja voimistelijoille on tuttua kilpailutapahtumissa toimiminen. Valmistautuminen ja lämmittely sujui rauhallisesti ja joukkueella oli hyvä fiilis astella kilpailumatolle. Joukkueen kilpailusuoritus oli rauhallinen ja keskittynyt ja joukkue onnistui monissa tavoitteissaan kilpailupäivään liittyen. Joukkue sijoittui kategoriaan 9 ja siihen voitiin olla tässä kohtaa kautta ja uuden välineen kanssa oikein tyytyväisiä. 

Voimistelijoita keltaisissa puvuissa
Iloinen Minor-joukkue
Voimistelijat mitalit kaulassa
Leonis-joukkue suorituksen jälkeen mitalit kaulassa