Syyskauden 2023 kilpailut lasten joukkueilla takana päin!

14.11.2023

Syksyn 2023 kilpailut on saatu lasten joukkueiden osalta pakettiin. Syksyllä Lyra-joukkue osallistui 8-10 vuotiaiden sarjassa kahteen kilpailuun. Lyra sijoittui molemmissa kilpailuissa kategoriaan 6, joka oli joukkueelle paras tulos tähän mennessä! 

Sekä joukkue, että valmentajat olivat tyytyväisiä syksyn kilpailukauteen ja joukkue on mennyt paljon eteenpäin. Lyra nousee vuonna 2024 kilpailemaan 10-12 vuotiaiden sarjaan ja valmistautuukin nyt jo tulevaa kevätkautta varten ahkeralla harjoittelulla vuoden loppuun asti. 

Starailijat eli Leonis ja Nova-joukkueet loistivat myös kahdessa Stara-tapahtumassa syksyllä. Molemmissa joukkueissa oli paljon uusia voimistelijoita, joille tapahtumat olivat ensimmäisiä esiintymiskokemuksia. Staralla esitykset sujuivat todella hienosti ja joukkueet saivat todella positiivista palautetta suorituksistaan. 

Leonis nousee keväällä 2024 kilpailemaan 8-10 vuotiaden sarjaan ja harjoitteleekin ahkerasti sitä kohti loppusyksyn. Nova jatkaa Staralla tulevana keväänä, ja harjoittelee kohti joulunäytöksen esitysohjelmaansa nyt kun Starat ovat takana päin!