Hieno kilpailukauden aloitus SC Vantaa CUP:ssa

22.10.2023

Kirin aikuisten joukkueet Kirittäret, sekä Kirittäret senior avasivat kilpailukautensa 22.10.2023 SC Vantaa CUP:ssa Vantaalla. Joukkuuet viimeistelivät ohjelmiaan lauantaina 21.10 yhteisessä treenipäivässä Kotkassa ja sunnuntaina matkattiin Vantaalle kilpailemaan. 

Molemmilla kokoonpanoilla on syksyksi uudet koreografiat ja kilpailu tarjosi arvokasta kokemusta ja palautetta joukkueille. Molemmat kokoonpanot olivat tyytyväisiä suorituksiin ja tuloksiin tässä vaiheessa kautta.

Kirittäret kilpaili yli 16 vuotiaiden harrastesarjassa ja Levottoman Tuhkimon tahtiin tehty vanneohjelma keräsi pisteitä 14,483 ja sijoittui sijalle 5/7. "Olimme tyytyväisiä suoritukseen, sillä meillä on todella haastava ohjelma tällä kaudella. Nyt lähdemme tarkentamaan liikkeitä tulevia kilpailuja varten!"Joukkue kommentoi suortustaan kilpailun jälkeen. 

Kirittäret senior kilpaili ainoana joukkueena yli 25-vuotiaiden harrastesarjassa ja sai pisteet 16,8 sijoittuen näin ollen sijalle 1. Joukkue kommentoi omaa suoritustaan "olimme ensimmäinen yli 25 vuotiaiden harrastesarjassa kilpaillut joukkue voimisteluliiton alaisissa kilpailuissa ja uusilla säännöillä, teimme siis pienen palan historiaa tämän päivän suorituksellamme. Olimme positiivisesti yllättyneitä pisteisiin, ja tästä on hyvä jatkaa seuraavia kilpailuja kohti!"

Molemmat joukkueet jatkavat kilpailukauttaan muutaman viikon kuluttua Hyvinkäällä.