Kotkan Kirin vanhempainilta ja KYMLIN:n luento 9.9.2014

30.8.2014

Kotkan Kirin naisjaosto järjestää perinteisesti vanhempainillan syyskauden alkaessa. Tänä vuonna se toteutetaan yhteistyössä muiden urheiluseurojen ja KymLin kanssa.

Alla on mainos vanhempainillan luennosta.

Luennon jälkeen pidetään Kotkan Kirin naisjaoston vanhempainilta Kotkan Kirjaston kabinetissa. aiheina:

•   toimintakauden esittely

•   säännöt

•   nettisivut/ tiedottaminen/ some käyttäytyminen

•   kilpailut keväällä 2015

TERVETULOA VANHEMMAT JA SEURATOIMIJAT
Tiistaina 9.9.2014 klo 17.30 pidetään kaikille Kymenlaakson urheiluseuroissa liikkuvien lasten vanhemmille

ja seuratoimijoille ”Ymmärrämmekö seuratyötä” – luento.

Liikuntakasvatuksen professori Pasi Koski tulee luennoimaan seuratoiminnan yhteisöllisyydestä. ”Mitä on seuratyö ja miten siihen suhtautuminen on muuttunut?” Nykyään ei enää kuuluta seuraan vaan " ostetaan haluamansa palvelu seuralta".
Miten yhteisöllisyyttä voitaisiin kehittää?

Luennon tavoitteena on herättää keskustelua:

•   seuratyön nykypäivän haasteista

•   ”mitä halutaan vs. mitä realistisesti voidaan tarjota”

•   ”miten saadaan kaikki puhaltamaan yhteen hiileen”

Luentopaikkana on Kotkan Kirjaston auditorio (osoite: Kirkkokatu 24, 48100 Kotka). Tilaisuuden kesto n. 2 tuntia.

Tavoitteiden saavuttamiseksi on tärkeää saada mahdollisimman runsas osanotto sekä vanhemmista että seuratoimijoista. Kotkan Kirjaston auditorioon mahtuu 250 henkilöä.

Ilmoittauduthan KYMLI:n koulutussivujen kautta Linkki ilmoittautumiseen 4.9.2014 mennessä. Tilaisuus on maksuton.

Luennon järjestävät yhteistyössä KYMLI ry, Vehkalahden Veikot ry, Titaani-Juniorit ry, Karhulan Katajaiset ry ja Kotkan Kiri ry

OSALLISTUMISESI ON TÄRKEÄÄ!!!!