Tanssillisen ilmaisun leiri kesäkuussa 2014

28.4.2014

Tanssillisen ilmaisun leiri 10.-14.6.2014

Marttaleenan Tanssillisen ilmaisun leiri 10.-13.6.2014

Kotkan Kiri ja Marttaleena Nikkari järjestävät kouluikäisille tytöille tanssillisen ilmaisun leirin. Leirin vetäjänä toimii Marttaleena Nikkari. Leiri on hyvää ilmaisu harjoittelua lajeissa joissa ilmaisu on osasuoritusta (voimistelu, taitoluistelu…)

Marttaleena Nikkari (1981) on koreografi, tanssija ja tanssinopettaja. Hän on valmistunut Salzburg Experimental Academy of Dance:sta, pääaineina koreografia sekä baletin- ja nykytanssintekniikka. Marttaleena on työskennellyt useissa erilaisissa produktiossa sekä opettanut tanssia Saksassa, Itävällassa, Italiassa, Irlannissa, Suomessa ja Australiassa. Hän on esiintynyt muun muassa Kotkan Kaupunginteatterin produktioissa, elokuvassa Becoming Jane, CoisCeim- tanssiteatterin teoksessa Intimate Details sekä Physical TV Company:n tuotannoissa. Palattuaan Suomeen vuonna 2011 Marttaleena sai Kaakkois-Suomen taidetoimikunnan työskentelyapurahan. Hän on myös valmistunut joogaohjaajaksi vuonna 2010. 

Tällä hetkellä Marttaleena opettaa joogaa, pilatesta, tanssia ja balettia Helsingissä ja Kotkassa. 

 

Leiri on TI-PE kahdessa, eri ikäkausien mukaan muodostetussa ryhmässä.

klo 9.45 - 12.45 alakoulu ikäisille

klo 17 – 20 yli kymmen vuotiaille

Paikkana Kirilä (Leivontie 19, 48230 Kotka)

Leiri maksaa 60,00 euroa/ tyttö kaikki neljä päivää tai voit ilmoittautua myös lyhyemmäksi ajaksi. Päivä hinta on 20 e/pvä/tyttö. Leirimaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä Kotkan Kirin Nepton järjestelmään annetun sähköpostiosoitteen kautta.

Leirin kuvaus:

Isonpien leirin tunneilta löytyy elementtejä nykytanssista sekä jazz ja showtanssista. Tuntien alussa on tekniikkaharjoituksia, ja lopussa pidempi tanssillinen sarja. Tytöt pääsevät itse tuottamaan jonkin verran materiaalia, tai ainakin työstämään sarjan materiaalia luovasti.

Pienemillä myös hieman tekniikkaa alkuun, jonka jälkeen luovaa liikettä ja vartalonhallintaa tukevaa tanssillista ilmaisua, leikkiä unohtamatta.

 

Ilmoittautuminen on mahdollista 31.5.2014 asti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pyydä ilmoittautumislinkki osoitteesta laskutus.kiri@gmail.com

Lisätietoja: marttaleena@gmail.com tai laskutus.kiri@gmail.com