Harjoitukset ovat lähteneet vauhdikkaasti liikkeelle!

12.2.2024

Kevätkausi käynnistyi tammikuun alussa kaikissa joukkueissamme vauhdikkaasti!

Joukkueet palasivat harjoituksiin muutaman viikon joululoman jälkeen taas tammikuun alussa. Saimme iloksemme myös toivottaa paljon uusia harrastajia mukaan toimintaamme!

Millaisia suunnitelmia joukkueilla on kevätkaudelle 2024? Kysyimme asiaa muutamalta valmentajaltamme

"Myy-joukkue on saanut jälleen uusia harrastajia kokeilemaan voimistelun alkeita. Keskitymme erityisesti perustaitojen kehittämiseen leikin kautta. Koska mukana on uusia harrastajia, myös ryhmätaidot ovat meille tärkeä kohde" kertoo 3-5 vuotiaiden ryhmän valmentaja Saara.

"Lyra-joukkue sitten taas siirtyykin kilpailemaan 10-12 vuotiaiden sarjaan ja olemme rakentaneet kevään ohjelmaa jo syksyn lopulta asti. Joukkueessa on tosi hyvä fiilis ja voimistelijat ovat motivoituneita nousemaan uuteen vaatimampaan kilpailusarjaan" Saara jatkaa

Leonis-joukkueen kuulumisista kertoo valmentaja Juulia. "Olemme siirtyneet nyt Starailusta kilpailemaan 8-10 vuotiaiden sarjaan tänä keväänä ja joukkue on innolla lähdössä kisoihin. Kaikille nämä ovatkin ensimmäiset oikeat kilpailut, joka on tietysti jännittävää! Nyt jo lyhyessä ajassa joukkue on kehittynyt ja mennyt tosi paljon eteenpäin!"

Aikuisten puolella Kirittäret-joukkueet nähdään jälleen kahtena kokoonpanona, Kotkan kokoonpano yli 18 vuotiaiden harrastesarjassa sekä Helsingin kokoonpano yli 25-sarjassa. Molemmat joukkueet ovat päässeet kokoamaan uusia ohjelmia ja meininki on hyvä!

Joukkueiden kilpailuohjelmia voi tulla ihastelemaan kisakatselmukseen 16.3.2024 Savotalle!