Voimistelujoukkueet

Kotkan Kiri tunnetaan perinteisenä ja menestyneenä joukkuevoimisteluseurana. Joukkuevoimistelu on urheilulaji, joka vaatii voimistelijoilta taitoa, voimaa, venyvyyttä ja ilmaisua. Lajissa liikesarjat ja musiikki yhdistyvät toisiinsa muodostaen upean kokonaisuuden.

Joukkuevoimistelun sääntöjen päivittämisen myötä joukkuevoimistelu on nykyään mahdollista myös pojille. Toivotamme ryhmiimme tervetulleiksi sekä tytöt että pojat. Harjoituksemme on suunniteltu tukemaan lasten liikunnallista kehitystä ja ne luovat pohjan liikunnalliseen tulevaisuuteen. Valmennuksessa osallistetaan ja kuunnellaan myös lasten toiveita. Kotkan Kiri on lasten ja nuorten Liikunnan tähtiseura.

Panostamme harjoituksissamme turvallisuuteen ja innostuksen sytyttämiseen. Seura tarjoaa valmentajille aktiivisesti erilaisia voimisteluliiton valmentaja- ja tuomarikoulutuksia.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.