Kotkan Kiri on vuoden 2023 tähtiseura!

21.11.2023

Kotkan Kiri palkittiin 18.11.2023 Voimisteluliiton gaalassa Vuoden 2023 tähtiseurana!

Voimisteluliitto jakaa vuosittain palkintoja gaalassaan voimistelun parissa menestyneille toimijoille. Gaala järjestettiin Tampereella 18.11.2023 ja osaltamme se huipentui palkintoon vuoden tähtiseurana 2023.

Perusteluina oli seuraavaa: Kotkan Kirin voimistelujaosto on malliesimerkki kehityshaluisesta, laadukasta toimintaa tekevästä, ajan hermolla elävästä, pienestä, vapaaehtoisvoimin toimivasta lasten ja nuorten Tähtiseurasta. Seuran toiminnassa kuuluu lasten ja nuorten ääni, ja uudet lasten voimistelun linjaukset onkin jo nostettu esille seuran viestinnässä.

Olemme valtavan kiitollisia tästä tunnustuksesta, ja ylpeitä siitä, että meidän tekemämme hyvä työ näkyy myös ulospäin. Palkinto on jokaisen toimijamme yhteisponnistus ja kiitämme kaikkia valmentajia, seuratoimijoita ja vapaaehtoisia jotka mahdollistivat tämän! 

Puheenjohtaja Viivi Ylönen vastaanotti palkinnon

Hyvät uutiset eivät suinkaan pääty vielä tähän, sillä puheenjohtajamme Viivi Ylönen valittiin myös joukkuevoimistelun lajin kehittämisryhmään vuosille 2024-2026. Viivi toimii sekä Kotkan Kirin puheenjohtajana, että Sport Club Vantaalla Lasten voimistelun kehittäjänä ja valmentajana. Viivillä on vahva tausta joukkuevoimistelussa niin valmentajana, koreografina kuin seuratoimijana. Kasvatustieteiden maisterin koulutus  sekä vahva työkokemus urheilun ja seuratoiminnan parissa vahvistavat Viivin osaamista ja hän tuo varmasti paljon kehitämisryhmään omalla panoksellaan. Suuret onnittelut Viiville paikasta! 

Joukkuevoimistelun kehittämisryhmään valitut:
Puheenjohtaja: Jaana Widenius, Olarin Voimistelijat
Kilpailutoiminta: Kristiina Viikari, Lahjan Tytöt
Tuomaritoiminta: Joanna Lervik, Elixiria Sport
Osaamisen kehittäminen: Viivi Ylönen, Sport Club Vantaa
Lasten voimistelu: Mikaela Miilumäki, Tanssi- ja Voimisteluseura Illusion
Lisäpaikka: Anna-Elina Taskinen, Jyväskylän Naisvoimistelijat