Voimistelu Kotkan Kirissä

Kotkan Kiri tarjoaa sekä tavoitteellista kilpaurheiluun tähtäävää joukkuevoimistelutoimintaa että harrastevoimistelua. Tarjoamme tällä hetkellä voimistelutoimintaa kaikille voimistelusta kiinnostuneille lapsille sukupuoleen katsomatta. Toivotamme jokaisen lajista kiinnostuneen tervetulleeksi mukaan seuraamme.

Voimistelussa erityistä huomiota ja kiinnostusta herättävät voimistelijoiden notkeat tasapainot, mielenkiintoiset akrobatialiikkeet ja näyttävä välinetekniikka. Voimistelun lajitaitojen lisäksi voimisteluharjoituksissa kehitetään fyysisiä ominaisuuksia kuten liikkuvuutta, keskivartalon hallintaa, nopeutta ja ponnistusvoimaa. Voimisteluharrastuksessa tärkeässä roolissa ovat myös kilpailu- ja esitysohjelmien harjoittelu. Näiden lisäksi harjoitteluun voi kuulua myös balettia ja tanssia. Arkisen harjoittelun lisäksi joukkueet voivat käydä myös kilpailuissa ja leireillä. Tämän lisäksi joukkueiden kesken voidaan pitää erilaisia tehoviikonloppuja ja kivoja joukkueiltoja joukkuekavereiden kesken. Voimisteluharrastus tarjoaa parhaimmillaan uusia, jopa elinikäisiä ystävyyksiä.

Kirissä järjestetään avoin haku joukkueisiin aina kevät ja syyskauden päätteeksi. Tämän lisäksi vapaita paikkoja voi tiedustella myös kesken kauden ottamalla yhteyttä joukkueen valmentajiin tai sähköpostitse: tiedotus.kotkankiri@gmail.com