Jumpat ja harrasteryhmät

10-15 v HARRASTERYHMÄ FIONE

Tunnilla harjoitellaan voimistelua monipuolisesti 1,5 h kerrallaan.

Harjoitukset koostetaan vaihtelevasti ja niihin sisältyy lihaskuntoa, liikkuvuutta, akrobatiaa, jalkatekniikkaa, tasapainoja, hyppyjä  sekä tehdään sarjoja musiikkiin. Ryhmällä ei ole kilpailullisia tavoitteita.

HARJOITUSVUOROT & ESIINTYMISET :

Tytöt esiintyvät ja ovat lapputyttöinä 26.-27.5 TUL:n avoimissa mestaruuskilpailuissa Kotkassa.

-kaikki paikalle lauantaina  klo 9.50!!!!

- Harjoitus suoritus on klo 11.17, jonka jälkeen lapputytöt1 (Hertta, Henna, Annika, Sanni, Ella) jäävät hommiin ja ovat urheilutalolla koko pitkän päivän (PALJON EVÄSTÄ MUKAAN). Lapputytöt2 (Enni, Cata, Kira, Ariana) ja tytöt jotka eivät ole lapputyttöinä voivat jäädä myös harjoitussuorituksen jälkeen karhuvuoreen kannustamaan muita joukkueita tai lähteä kotiin välissä, takaisin urheilutalolle on tultava viimeistään klo 14.30.

-paikalle sunnuntaina klo 11.00

-päälle esiintymisasu= mustat pitkät trikoot ja musta t-paita

-hiukset korkealle ponnarille. Käytä geeliä ja lakkaa niin ettei hiukset hapsota!

-ota mukaan paljon evästä, juomapullo, tossut (jos on), hiuskamat (ponkkareita, pinnejä, harja, kampa, lakka, geeliä)!

-ripsiväri!

TYTÖT VOI HAKEA KOTIIN OMAN ESITYKSEN JÄLKEEN, esiinnymme illalla !

Aikataulun näkee viralliselta kisasivulta joka löytyy ylävalikosta. Kysy rohkeasti jos jotain epäselvää.

NATA 0505753795

Valmentajat:  Aada Mussalo ja Natalie Mattila 0505753795

Tiedustelut ryhmästä: harrasteryhmat.kiri@gmail.com

JUMPPAAMAAN FIONEEN ?

Ryhmään voit ilmoittautua jonoon allaolevista linkeistä, ilmoitamme aina jonossa seuraavaksi olevalle, mikäli tulee paikkoja vapaaksi.

jonotus Harrasteryhmä Fioneen:

Rekisteröityneet henkilöt

Rekisteröitymättömät henkilöt

Mikäli lomakkeen täyttäjä ei ole vielä rekisteroitynyt, pääsee alla olevasta
osoitteesta rekisteröitymislomakkeeseen, jonka täyttämisen jälkeen
sisäänkirjautumalla pääsee suoraan lomakkeen täyttöön:

*          *         *        *

KUNTOJUMPPA  KIRILÄSSÄ

MAANANTAISIN

KLO 11-12  / TERTTU

seuratalo Kirilässä, Leivontie 19, 48220  Kotka

Kausimaksu 30 euroa /kausi

kausi 8.1. - 23.4.2018

Lisätiedot Terttu Hellgren 044 308 0443

x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x  x

Laviksen kevät kausi starttaa 10.1.2018!!

MITÄ ON LAVIS?

LAVIS on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon.
LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille.
Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba.
Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Aisempaa kokemusta ei tarvita!

Lisätietoa osoitteesta: