Joukkuevoimistelu

Kuva: Lassy Creative

Kotkan Kiri tunnetaan perinteisenä ja menestyneenä joukkuevoimistelu-seurana. Joukkuevoimistelu on urheilulaji, joka vaatii voimistelijoilta taitoa, voimaa, venyvyyttä ja ilmaisua. Lajissa liikesarjat ja musiikki yhdistyvät toisiinsa muodostaen upean, yhtenäisen kokonaisuuden.

Joukkuevoimistelun sääntöjen päivittämisen myötä, joukkuevoimistelu on mahdollista nykyään myös pojille. Toivotamme ryhmiimme tervetulleiksi sekä tytöt että pojat. Harjoitukset suunnitellaan tukemaan lasten liikunnallista kehitystä ja ne luovat pohjan liikunnaliseen tulevaisuuteen. Tunneilla osallistetaan ja kuunnellaan myös lasten toiveita. Kotkan Kiri on lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseura.

Kevään 2021 ajan, kaikkiin ryhmiimme pääsee mukaan koko kauden ajan. Ota yhteyttä tiedotus.kotkankiri@gmail.com