Hyvinvoinnin verkkokauppa

Tervetuloa Kotkan Kirin hyvinvoinnin verkkokauppaan!

Tue Kotkan Kirin Joukkuevoimistelijoiden toimintaa.

Nyt voit helposti tukea joukkuevoimistelijoita ostamalla verkkokaupasta terveyteen ja yleiseen hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Ostat kuten ostaisit mistä tahansa verkkokaupasta, saat sopimuksen sisältämän alennuksen tuotteista (-10%) ja joukkuevoimistelijat saavat osan tuotosta.

Tulemme järjestämään kursseja ja koulutuksia yhteistyössä QMedin kanssa. Seuraa tiedotteitamme tilaisuuksien ajankohdista.

Kotkan Kirin ja QMedin luennot

Seuraava luento keskiviikkona 16.3.2016 klo 18.00 Karjalantie 6, Karhula

Hei keväänodottajat

Luvassa jälleen huikea luento terveydestä ja siihen vaikuttamisesta.

Aiheena: Älä kärsi homeista äläkä infektioista. Vastuskyvyn nosto ja ravitsemus. Asiaa ravinnosta, suolistosta, D vitamiinista ja spiruliinasta. Miten saatiin suomeen nuorten ampumahiihdon maailmanmestaruus ravitsemukseen vaikuttamalla? Entä kuinka aikuisten hiihdossa tuli maailmanmestaruuksia keskittymällä ravintoon?

Näistä asioista on seuramme jäsenille ja muillekin kiinnostuneille luento keskiviikkona 16.3.2016.

Luennoitsijana tuttuun tapaan fysioterapeutti Bengt Kevin.

Paikkana on Medilifen klinikka, Karjalantie 6, 48600 Kotka.

Sitovat ilmoittautumiset suoraan Medilifelle:

asiakaspalvelu@medilife.fi

tai puhelimella: 0290001080

************************************************************************************************************