Releve Petit hakee neljää voimistelijaa

27.8.2018

Kotkan Kirin Releve Petit joukkue hakee joukkoonsa neljää uutta voimistelijaa. Joukkueeseen haetaan taitokatselmuksen kautta, joka järjestetään lauantaina 1.9.2018 klo 10.00-11.30 Savotan kanveesin tiloissa. Taitokatselmus on normaali valmentajien ohjaama joukkuevoimisteluharjoitus jota seuraa seuran tuomarit. Mukaan harjoitukseen tarvitsee liikunnalliset vaatteet sekä juomapullon.

Osallistuminen ei takaa paikkaa joukkueessa. Paikan joukkueessa saa, jos hakijan taitotaso katsotaan riittäväksi. Releve Petit joukkueeseen voi hakea 2008-2009 syntyneet tytöt. Myös Kirissä jo voimistelevat tytöt (2008-2009) voivat hakea Petit joukkueeseen. Mikäli hakija tulee valituksi sitoutuu perhe ottamaan paikan vastaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen jv.kokiri@gmail.com 31.8.18 mennessä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä voimistelijan nimen, syntymäajan, mahdollinen lajitausta ja vanhemman yhteystiedot.

Tervetuloa!